DSV Frø Danmark A/S - det tidligere Hunsballe Frø - udbetaler nu en ekstra bonus på 3,5 procent for frø af høsten 2012 til de frøavlere, som leverer frø til selskabet.

- Med bonussen slår græs- og kløverfrø-priserne for 2012 en ny rekord, idet den pris, vi har udbetalt for kløver- og græsfrø af høsten 2012 inklusive bonus, for alle arter beløber sig til 12,19 kr. pr. kg frø i gennemsnit, siger adm. direktør Jens Holstborg, DSV Frø Danmark A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er første gang i Danmark, at gennemsnitsprisen for kløver- og græsfrø er over 12 kr. pr. kg. Det er vi både stolte af og meget tilfredse med, siger han og forklarer, at det internationale græs- og kløverfrømarked udviklede sig særdeles positivt i 2012/2013 med et godt salg til høje priser.

- Vi oplevede både et godt salg på vores hjemmemarkeder i Danmark, Tyskland og Holland samt på eksportmarkederne, siger Jens Holstborg.

- Vores virksomhed er nu blevet fuldt integreret i Deutsche Saatveredelung (DSV) koncernen, og bonus-udbetalingen støtter op om DSV’s strategi om at være en stærk aktør i Danmark, siger Jens Holstborg.