Lyt til artiklen:

DSV Frø Danmark opruster på rapsfronten

00:00
Hastighed: ???x
02:18

DSV Frø ansætter Dorthe Kappel som produktchef. Hun skal hjælpe med forløse firmaets potentiale på det skandinaviske rapsmarked

Den tysk-ejede frøforædlingsvirksomhed, DSV Frø, investerer i sin raps-platform på det skandinaviske marked og ansætter Dorthe Kappel som produktchef. Det skriver DSV Frø i en pressemeddelelse.

Ansættelsen skal sikre, at firmaets forædlingsprogram i Tyskland kommer de danske avlere såvel som resten af Skandinavien til gode.

Dorthe Kappel kommer med mange års erfaring inden for planteavl og landbrugsbranchen i både Danmark og udlandet. Hun skal arbejde med at udvælge fremtidige rapssorter fra DSV's forædlingsprogram til det skandinaviske marked og udbrede dem i sammenspil med DSV Frø's forhandlere.

- Jeg glæder mig til at komme ombord hos DSV Frø, og arbejde sammen med et team af dedikerede dygtige eksperter. Jeg tror på, at DSV Frøs rapsprogram har en stor rolle at spille på det danske marked, og jeg glæder mig til at udfolde deres potentiale, fortæller Dorthe Kappel.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Dorthe, der er uddannet cand.scient. Agro, har erfaring fra lignende stillinger og har senest arbejdet som selvstændig konsulent. Hun begyndte at arbejde med raps i 2009 og har siden haft fast berøring med rapsmarkedet. Hendes kendskab til DSV stammer særligt fra hendes tid i Tyskland, hvor hun med egne øjne så DSV's rapsprogram potentiale.

Hos DSV Frø Danmark ser man frem til at kunne byde en stærk og rutineret profil velkommen til teamet. Administrerende direktør Lasse Bech tror på, at Dorthe Kappel er den person, der kan forløse firmaets potentiale på det skandinaviske rapsmarked.

- Vi har et meget stort forædlingsprogram og er markedsleder i Tyskland og flere andre lande i Europa med vores rapsprogram. Vi har et stort ønske om at sætte dette i spil i Skandinavien og særligt i Danmark. Derfor er vi glade for, at Dorthe Kappel, som har både teknisk og faglig erfaring inden for raps og andre afgrøder, har valgt at blive en del af vores virksomhed, fortæller adm. Direktør Lasse Bech og fortsætter:

Dorthe Kappel vil udover at være produktchef for raps-porteføljen, også være ansvarlig for andre afgrøder i DSV Frø, såsom hvede. Dorthe tiltræder stillingen som produktchef hos DSV Frø d. 01.10.2021.