Abonnementsartikel

Fremover bliver Webparts en vigtig adgang, når du skal finde og handle reservedele på nettet.

Maskinhandlernes reservedelsdatabase fra JMA bliver fremover en integreret enhed på Web-parts.com, der er i færd med at blive den helt store online-webshop til handel med reservedele - ikke bare i Danmark, men også i verden omkring os.

- Webparts vokser meget i øjeblikket. Vi har indledt samarbejde med kunder og aktører i mange andre lande. Derfor giver det rigtig god mening at lave det tætte samarbejde med JMA, som i forvejen har de danske og en snes svenske maskinhandlere med i deres reservedelsdatabase, siger Rasmus Thing, der er initiativtager og direktør for Webparts.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samarbejdet er rent formelt trådt i kraft, og JMA er blevet en del af ejerkredsen bag Webparts. Selve integrationen af databasen foregår inden for den kommende måneds tid.

Webparts på Agritechnica

Handelsplatformen samarbejder i dag med aktører i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Tyskland, Polen, Finland og de Baltiske lande. Seneste er også England kommet på listen.

For kunderne betyder det, at der er adgang til mange flere købere eller sælgere, når man bevæger sig ud i Verden, hvor Webparts blandt andet arbejder tæt sammen med Technicboerse i Tyskland.

- På den kommende Agritechnica-messe i Hannover deltager jeg sammen med mine tyske samarbejdspartnere på Technicboerses stand. Netop Agritechnica er som Europas største messe for landbrugsmaskiner det helt rigtige sted at promovere Webparts yderligere, så det forventer jeg mig meget af, fortæller Rasmus Thing.

Markedspladsen vokser

Generelt er den østeuropæiske maskinpark en del ældre end den danske, og med et udvidet samarbejde i Europa vil de danske maskinhandlere, som ligger inde med et lager af gamle reservedele, pludselig få adgang til et nyt marked til afsætning af disse dele.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er midt i en internationaliseringsproces, hvor tingene flyder meget mere naturligt på tværs af landegrænser. Det skaber fordele for både sælgere og købere, og Webparts er klar med handelsplatformen, fastslår Rasmus Thing.

 

Om Webparts

Online portal, som samler kunder og formidler salg af reservedele til alle type maskiner.

Startede som et tilbud til danske maskinhandlere i 2012, men har allerede i dag et tæt samarbejde med kunder i det meste af Nordeuropa.

Webparts er ejet af Fagbladsgruppen, JMA og Rasmus Thing.

Mød direktør Rasmus Thing på Agritechnica i Hannover 12.-16. november på stand C 32, hal 2 (Technicboerse).