Lyt til artiklen:

Generationsskifte hos Per Jørgensens Maskintransport

00:00
Hastighed: ???x
01:39

Hvis man ser Per Jørgensens dåbsattest, kunne man godt foranlediges til at tro, at det var fordi han ville på pension, men det er ikke tilfældet, for han fortsætter som chauffør og vil fortsat have direkte kontakt med sine kunder.

I det hele taget er det "business as usual", for Per Jørgensen Maskintransport fortsætter som en selvstændig enhed med Per ved rattet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kald det bare rettidig omhu, for på et eller andet tidspunkt skal jeg jo på pension, og så er det rart at vide, at "min" forretning kører videre, og mine kunder stadigvæk bare kan ringe og så få kørt deres maskiner, siger Per Jørgensen.

Faktisk har Per Jørgensen én gang besluttet sig for at gå pension og solgte sin bil, der ikke længere matchede tidens miljøkrav. Men han savnede sine kunder og udfordringerne, så i stedet for at købe en liggestol købte han en ny og miljørigtig 24 ton bil med 26 tm kran og kørte ud på vejene igen, skriver Maskincenter Ringsted i en pressemeddelelse.

Per Jørgensen er glad for, at handlen er kommet i stand, og at det er Maskincenter Ringsted ved Viktor Houlind, der på sigt skal drive aktiviteterne videre.

- Jeg er helt sikker på, at Viktors servicekoncept, hvor kunderne ringer direkte til chefen eller værkføreren, er det rigtige for mange landmænd og entreprenører. De gider ikke ringe til en telefonomstilling, som ikke kender svarene og da slet ikke skrive til en eller anden chatrobot. De vil have svar, siger Per Jørgensen.