Lyt til artiklen:

Miss Sønderjylland 2024 kåres i Aabenraa

00:00
Hastighed: ???x
01:58

Miss Sønderjylland er et af årets højdepunkterne på dyrskuet i Aabenraa. Men også prægtige kødkvæg, mange flotte heste, får, og kaniner skal i ringen og kåres af dommere. På årets skue kan ses 130 malkekvæg, 92 kødkvæg, 80 heste, 15 får og et flot antal kaniner samt høns, skriver Det Sønderjyske Fællesdyrskue i en pressemeddelelse.

Skuets publikum får også fornøjelse af et flot hesteshow i den store ring. Hesteshowet kan nydes begge dage. I år har skuet igen et børnevenligt hjørne, hvor der kan klappes en gris, malkes en ko, males korn til mel, lave reb og småhalmballer samt mange andre ting. I alt 160 udstillere indenfor landbruget og andre interesse erhverv vil være at finde på pladsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På skuet vises de nyeste maskiner, spændende teknologi og udstyr, og der bliver muligheder for at se og høre om initiativer i forbindelse med naturen og den grønne omstilling.

22.000 gæster

Som noget nyt har skuet også et kreativ telt, lørdag den 25. Maj, hvor flittige hænder udstiller deres sysler, alt fra knipling, malerier, træ arbejde, sy ting og andre ting.

Skuets fødevareområde byder på lidt smagsprøver, men også mulighed for at købe mange lækre retter til at stille sulten med.

Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa har åbent den 24. og 25. maj.

Skuets arrangør er det Sønderjyske Landbrugsråd, det vil sige Spiras, Landwirtschaftlicher Hauptverein, Sønderjysk Familielandbrug samt repræsentanter fra kvægbruget samt kvægavlen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der ventes omkring 22.000 gæster til årets skue.