Lyt til artiklen:

Med over 450 stande melder Roskilde Dyrskue alt udsolgt

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Når Roskilde Dyrskue åbner portene til en weekend fyldt med dyr, landbrugsmaskiner, fødevarer og en masse aktiviteter for både børn og voksne er det med stor opbakning fra nye som tidligere udstillere, skriver Roskilde Dyrskue i en pressemeddelelse.

Efterspørgslen på stande på Roskilde Dyrskue har overgået forventningerne, og det er med stor glæde, at Roskilde Dyrskue kan meddele, at samtlige standarealer til årets begivenhed er udsolgt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er meget glade for den overvældende interesse, som virksomheder og udstillere har vist for Roskilde Dyrskue i år, og den store tilslutning betyder, at dyrskuet i år har over 450 stande fordelt rundt omkring på hele Dyrskuepladsen. siger salgskoordinator Niels Mathiasen.

Selvom meget er ved det gamle, så vil der også være nyheder på årets dyrskue. Dyrskuet kan blandt andet bryste sig af et nyt Street Food område med lækker mad fra alle verdenshjørner, og der er kommet havetraktortræk på programmet, skriver arrangørerne.

rich-media-2
På alle gårdspladserne zoomes ind på dansk landbrug og formidler i øjenhøjde. Pressefoto: Roskilde Dyrskue.

Fremtidens håndværkere

Området med Fremtidens Håndværkere får besøg af hele 22 erhvervsuddannelser, som skal vise deres håndværk frem, og på Maskingårdspladsen vil der blive stillet skarpt på temaet energi, hvor blandt andet Biogas.dk kommer og formidler processen i biogasanlæg. En proces hvor samarbejdet med landbruget er en vigtig faktor.

På alle gårdspladserne zoomes ind på dansk landbrug og formidler i øjenhøjde for både store og små med en masse aktiviteter og oplevelser, hvor man blandt andet kan røre ved koens dissekerede yvere, "se" grisens lunger i aktion, lave sine egne halmballer, male korn og meget meget mere.

Den store udvidelse af maskinudstillingen, som sidste år blev en realitet grundet efterspørgslen fra maskinbranchen gentager, og fødevareudstillingen i Spisekammeret har vokseværk og udvider med nye udendørs stande.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dyrskuet finder sted fra den 31. maj - 2. juni på Dyrskuepladsen i Roskilde.

rich-media-4
Maskinudstillingen, som sidste år blev en realitet grundet efterspørgslen fra maskinbranchen gentages. Pressefoto: Roskilde Dyrskue.