Lyt til artiklen:

Køb dine reservedele på telefonen direkte fra maskinhuset

00:00
Hastighed: ???x
01:35

Abonnementsartikel

En QR-kode på ydersiden af din maskine skal løse problemet med fejlbestillinger af sliddele og junglen af reservedele på nettet.

Maykers.dk vil gøre landmandens onlinehandel endnu lettere, ved at sætte en QR-koden på maskinen, som kan skannes med telefonen. Derefter kommer reservedele til den netop scannede maskine kommer frem online, og indkøbslisten kan nemt laves fra marken, stalden eller førerhuset.

Tirsdag 17. maj og onsdag 18. maj udstiller Maykers på NutriFair, og her kan landmænd komme forbi standen og få printet et stort klistermærke til traktoren - som er skræddersyet til netop deres maskine.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skriver Maykers i en pressemeddelse.

- Landmanden får printet sit klistermærke hos os, og kan klister på traktoren udvendig eller hænges op på kontoret eller i frokoststuen. Ved at scanne QR-koden med telefonens kamera bliver man ledt direkte ind på Maykers.dk under den liste af reservedele, der passer præcist til den maskine, forklarer marketingspecialist ved Maykers Lena Rosing

Ved brug af QR-koden skal landmanden slippe for fejl i bestillinger, og for at forklare modelnumre eller specifikke reservedele over telefonen. Lederen kan tilmed få andre ansatte til at lægge reservedele direkte i kurven på handelsplatformen, og skal efterfølgende blot godkende købet, skriver Maykers i en pressemeddelse.

Maykers arbejder på at udvide konceptet, så landmænd, der ikke har mulighed for at lægge vejen forbi standen hos Maykers på NutriFair, også kan få en QR-kode på deres maskine. Ind til da kan landmanden gøre brug af Produktguiden og funktionen Min gård på Maykers.com.