Abonnementsartikel

Kendskabet til økologien skal udbredes. Derfor arrangerer Videncentret for Landbrug en fotokonkurrece, hvor alle kan deltage med egne billeder.

Hvad handler økologisk landbrug om for dig? Det er spørgsmålet, der stilles i en fotokonkurrence arrangeret af Videncentret for Landbrug.

- Kun kreativiteten sætter grænser for, hvad man kan bidrage med i fotokonkurrencen. Så længe billederne lever op til en af de tre kategorier: "Økologi når det er bedst", "Økologernes hverdag" og "Økologiske festdage", siger Erik Fog, landskonsulent ved Videncentret for Landbrug, Økologi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er i særdeleshed billeder af typiske situationer og aktiviteter fra den økologiske hverdag, der er fokus på.

- Billeder er vigtige til at støtte den faglige rådgivning, og vi har mange billeder af faglige detaljer; men vi mangler billeder, der viser aktiviteterne, som de tager sig ud i praksis. Derfor vil vi gerne se nogle billeder, der fanger hverdagen i det økologiske landbrug, og som illustrerer "det gode økologiske landbrug", siger Erik Fog.

Der er mulighed for at indsende billeder til konkurrencen frem til 15. oktober, herefter vil en jury udpege fire vindere, der offentliggøres 21. oktober.

På www.økofoto.dk er der flere informationer om konkurrencen.

Konkurrencen er en del af udviklingsprojektet HighCrop og er finansieret af NaturErhvervstyrelsen, Ministeriet for Fødevarer samt Landbrug og Fiskeri.