DLG køber sig ind i udviklingsselskabet Webstech ApS, der har udviklet trådløse sensorer, som kan anvendes inden for landbrug og fødevarer. Det oplyser DLG i en pressemeddelelse.

– Der er ingen tvivl om, at sensorprodukterne fra Webstech er fremtidsrettede, og vi synes, det er en spændende virksomhed, der tilfører DLG-koncernen ny viden og værdi, siger adm. direktør, Asbjørn Børsting, DLG.

Artiklen fortsætter efter annoncen

følge pressemeddelelsen er DLG gået ind i Webstech ApS med en ejerandel på 15 procent.

Opfinderen af den trådløse sensor er Ole Green, der er administrerende direktør for Webstech. 

– Som en udviklingsorienteret iværksættervirksomhed er det en stor opgave at opbygge et internationalt forhandlernet. Ved at indgå en aftale med DLG/Kongskilde får vi en stor og stærk samarbejdspartner med et internationalt forhandlernet og stor viden om markedet, hvilket skaber nogle fantastiske muligheder for Webstech, siger Ole Green.

Webstech var én af vinderne i Agro Business Parks årlige innovationskonkurrence i 2009, hvor Ole Green deltog med den trådløse sensor, der kontinuerligt overvåger korn og ensilage, hvorved det er muligt at styre temperatur og fugtighed langt mere præcist og ensartet end med hidtidige metoder.

Artiklen fortsætter efter annoncen






 

 

Læs mere her: 

http://www.maskinbladet.dk/artikel/sensor-overvagning-ensilagen-saettes-i-produktion