Lyt til artiklen:

Ny mand i spidsen for DLG's vitamin- og mineralforretning

00:00
Hastighed: ???x
02:18

Landbruget har været omdrejningspunktet i hele Dennis Jørgensens karriere, og den 1. juni påtager han sig en lederrolle i en af landets største virksomheder, DLG-koncernen.

Her skal han være administrerende direktør for koncernens vitamin- og mineralforretning, Vilofoss-gruppen, der har aktiviteter i store dele af Europa og samarbejdspartnere på flere kontinenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han tager over efter Jesper Pagh, der midlertidigt har stået i spidsen for Vilofoss, efter den forhenværende administrerende direktør stoppede for at tage et job tættere på sit hjemland, Holland.

Bovaer i foderet gav 30 procent metanreduktion på Gl. Ingstrup

Se også:

Bovaer i foderet gav 30 procent metanreduktion på Gl. Ingstrup

- Jeg er glad for, at Dennis har takket ja til at påtage sig opgaven som leder for Vilofoss. Dennis kommer med årelang erfaring og et indgående kendskab til branchen. Han har gennem årene skabt flotte resultater, og samtidig er han en dygtig leder, der formår at sætte retning, skabe udvikling og få sit team med sig. Det er et samarbejde, jeg ser meget frem til, siger Jesper Pagh, der er Group COO og medlem af direktionen i DLG-koncernen i en pressemeddelelse.

Uddannet landmand

Dennis Jørgensen er uddannet landmand og startede sin karriere med lederstillinger i landbruget. I 1998 valgte han at gå i en mere kommerciel retning, og han har gennem årene haft lederroller i virksomheder som Brenntag Nordic og AB Agri i både Danmark og Storbritannien. I 2022 tog han en lederuddannelse på INSEAD og driver i dag sin egen virksomhed, Nordic Nutrition Partner A/S.

- Det var et aktivt tilvalg, da jeg stiftede min egen virksomhed, og jeg havde egentlig tænkt, at den skulle være omdrejningspunktet for resten af min karriere. Da muligheden for at lede Vilofoss bød sig, tøvede jeg dog ikke med at sige ja, siger Dennis Jørgensen, der gennem 25 år har arbejdet sammen med DLG-koncernen.

Vilofoss forventer verdensomspændende marked for nyt E-vitamin-tilskud

Se også:

Vilofoss forventer verdensomspændende marked for nyt E-vitamin-tilskud

Privat er Dennis Jørgensen gift med Inge, og de bor i Vejle sammen med deres to teenagedrenge. Fritiden bruges blandt andet i køkkenet, hvor interessen for madlavning holdes ved lige, ligesom han dyrker motion i form af crossfit.