SIMA: Ud over en kæmpe transparent traktor i plexiglas er det store blikfang på BKT-standen et Agrimax Force dæk i dimensionen 750/75R46. Radialdækket har en diameter på 2,30 meter og er designet til traktorer i segmentet +250 heste. På nuværende tidspunkt er det udelukkende 1000-serien fra Fendt, der seriefremstilles til at anvende de enorme dæk. Den store Deutz-Fahr 11-serie, der blev præsenteret for nogle år siden, men endnu ikke er i produktion, er også designet til gruppe 50 dæk.

Med skohorn og mindre ombygninger er det lykkedes danske landmænd og maskinstationer at montere dækkene med den store diameter på blandt John Deere 8R, New Holland T8 og Case IH Magnum. Rygtet vil vide, at de nye serier af Case IH Magnum og New Holland T8, der kommer på det europæiske marked i 2020, seriefremstilles til dæk med en diameter på 2,30 meter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Godkendt til 65 km/t

Det nye BKT Agrimax Force er et IF-dæk, der i forhold til et standarddæk er godkendt til enten at køre med et lavere tryk eller en større belastning. D-mærket på dækket indikerer, at det er godkendt til at køre med op til 65 km/t, uden at der er behov for at ændre dæktrykket.