Lyt til artiklen:

Valtra og Bridgestone udvider samarbejdet

00:00
Hastighed: ???x
02:11

Finske Valtra udvider sit partnerskab med Bridgestone til også at omfatte sin opdaterede S-serie, der lanceres i 2024, det skriver Bridgestone i en pressemeddelelse.

S-serien, af Valtra betegnet 'Den nye boss i marken', er Valtras største traktormodel, og i forvejen er Bridgestone OEM leverandør på tre ud af Valtras nuværende fem serier - N-serien, T-serien og Q-serien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udvider dækprogram til Valtra

Med udvidelsen af sit partnerskab med Valtra udvider Bridgestone samtidig sit dækprogram til Valtra. Valtras nye supertraktor, S-serien, kan leveres monteret med enten Bridgestone VT eller Bridgestone VX.

Bridgestone VT er udviklet til brug på traktorer med lufttryksregulering, og det kan køre med ned til 0,6 bar i lufttryk. Med længere, bredere og dybere klodser opnås bedre trækkraft og dermed positiv effekt på brændstofforbrug, tidsforbrug og jordens beskaffenhed.

Dæk udviklet med VF-teknologien er påført et 'VF' på siden af dækket, foran dækstørrelsen (fx VF710/70 R42).

Byder arbejdsdagen på meget landevejskørsel, kan man i stedet med fordel vælge Bridgestone VX, skriver producenten.

Dækket er blandt andet optimeret til traktorer, der kører med frontlæsser, og det har en lang levetid. Sammenlignet med et tilsvarende dæk har Bridgestone VX en mere robust og modstandsdygtig karkasse, som er udviklet ved hjælp af den nyeste dækudviklingsteknologi, til at give en længere levetid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nyudvikling af dækkets gummiblanding og en større kontaktflade giver længere dæklevetid og øget kørekomfort. Dækkets robuste karkasse har fået flere beskyttelseslag. Det betyder en øget lastekapacitet og bedre beskyttelse mod stød - og i sidste ende større pålidelighed.