Lyt til artiklen:

MONI Worldwide med et overskud på over 21 millioner kroner

00:00
Hastighed: ???x
01:44

MONI Worldwides samlede resultat for det seneste regnskabsår viser et resultat før skat på 21,5 millioner kroner.

Resultatet bygger ifølge selskabet selv på et sammenfald af flere positive faktorer. Dels har der været en fin fremgang i salget af Deutz-Fahr i Danmark, men hovedsageligt er det kraftig vækst på flere eksportmarkeder, som ligger til grund for resultatet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er altid optimister, men også realister. Det danske marked er noget mere afdæmpet nu end på samme tid sidste år, og som importør i Ukraine er det klart, at krigen dér er en udfordring. Vi investerer endvidere massivt i at etablere os som importør i Sverige og opbygning af en stærk supportorganisation på tværs af landene, så bundlinjen bliver næppe helt så stor som i år, siger Henrik Hansen, der er administrerende direktør i en pressemeddelelse.

Deutz-Fahr importen i Sverige fremrykkes

Se også:

Deutz-Fahr importen i Sverige fremrykkes

Han er naturligvis glad for årets resultat, men føler sig ikke sikker på, at det kan gentages i indeværende regnskabsår.

Han føler sig imidlertid tryg ved fremtiden, for selv om der er mange udfordringer og investeringer på den korte bane, har MONI Worldwide formået at etablere sig godt på flere markeder og flytter allerede nu cirka 600 til 800 Deutz-Fahr traktorer og mejetærskere fra Deutz-Fahr's fabrikker ud i verden.

- Vores forretning står på et solidt fundament. Vi køber ind i store antal til fornuftige priser og driver firmaet med minimale faste omkostninger, så vores forhandlere og deres kunder får mest muligt for pengene.