Lyt til artiklen:

FMR styrker Deutz-Fahr service på Sjælland

00:00
Hastighed: ???x
01:47

Siden FMR Maskiner tidligere på året fik hovedansvaret for salg og service af Deutz-Fahr på Sjælland, er udviklingen gået stærkt med salget - faktisk så stærkt, at FMR Maskiner nu har indgået en aftale med HPO Maskiner på Stevns for at styrke servicedelen af arbejdet, det skriver parterne i en pressemeddelelse.

- Min erfaring siger mig, at hvis man som maskinhandler ikke kan servicere det, man sælger, så skal man hellere lade være med at sælge! Det gælder også for traktorer, så jeg er rigtigt glad for, at Holger Olsen og HPO Maskiner nu bliver Deutz-Fahr servicepartner og vil være med til at styrke serviceberedskabet, siger Henrik Rasmussen fra FMR Maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tidligere forhandler tilbage hos Deutz-Fahr

Se også:

Tidligere forhandler tilbage hos Deutz-Fahr

Også Holger Olsen er begejstret over det nye samarbejde.

- Deutz-Fahr er på en spændende rejse i hele Danmark, og den vil vi gerne være med på. Vores styrke ligger på servicesiden, hvor vi har mange kunder både i og uden for landbruget, så med FMR Maskiner som spydspids for salget og os som lokal servicepartner tror vi på, at Deutz-Fahr også kommer til at køre på mange marker ved Stevns og omegn, siger Holger Olsen.

Holger Olsen selv er for øvrigt udlært på et Deutz-Fahr værksted i 2006 og har siden både som ansat og selvstændig arbejdet en del med Deutz-Fahr, så de tyske traktorers teknik er ikke fremmed for ham.

Adm. direktør Henrik Hansen fra MONI Worldwide er glad for udviklingen på Sjælland. Han tror meget på kombinationen af få store regionale Deutz-Fahr centre og så et tættere netværk af lokale mindre forhandlere og/eller som i tilfældet med HPO Maskiner dedikerede serviceværksteder.

Nyt servicesamarbejde skal sikre sjællandske kunder optimal Lemken-service

Se også:

Nyt servicesamarbejde skal sikre sjællandske kunder optimal Lemken-service