Lyt til artiklen:

Ny Deutz-Fahr forhandler vil fokusere på de små modeller

00:00
Hastighed: ???x
02:26

Den danske importør af Deutz-Fahr, Moni Worldwide har indgået en aftale med Fredensborg Skov & Have v. Henrik Brunholm om salg og service af de tyske traktorer, det skriver importøren i en pressemeddelelse.

Fokus for forhandleren er specielt på "de små" Deutz-Fahr, som i daglig tale omtales som Serie 3 og 5, for nu vil Deutz-Fahr også ind på segmenterne uden for landbruget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Deutz-Fahr Serie 3 er meget enkle traktorer fra 51 og 59 hestekræfter, mens Deutz-Fahr Serie 5 er en meget bred traktorserie fra 62 til 113 hestekræfter og leveres med vidt forskellige udstyrspakker.

Uanset om kunderne har behov for en enkel traktor, der altid starter og kan køres af alle, eller har behov for en superavanceret smalsporet traktor med trinløs transmission og alt i moderne teknologi, findes de i Serie 5, skriver importøren.

FMR styrker Deutz-Fahr service på Sjælland

Se også:

FMR styrker Deutz-Fahr service på Sjælland

Første udenfor landbruget

Det er første gang Moni Worldwide indgår en forhandleraftale med en forhandler, der har fokus på et segment uden for landbruget, men det er ifølge administrerende direktør Henrik Hansen helt logisk at se til den side.

- Vi ser et stort potentiale i de mindre traktorer, som vi ikke har haft så meget fokus på indtil nu. Dels er de blandt de mest solgte Deutz-Fahr traktorer i resten af Europa, dels får de eksisterende forhandlere nu og da forespørgsler på små og/eller specialiserede parktraktorer. Derfor vil vi nu også øge vores indsats på dette område i Danmark, siger Henrik Hansen.

At det lige netop bliver Fredensborg Skov & Have, der bliver den første af den slags forhandlere, skyldes firmaets store berøringsflade med kunder udenfor landbruget, og at der ikke findes eksisterende Deutz-Fahr forhandlere i området.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det bliver dog næppe den sidste specialforhandler i Danmark, for ifølge Henrik Hansen vil det kræve flere nye forhandlere med ekspertise indenfor dette segment for at vinde betydende markedsandele uden for landbruget.

Fredensborg Skov & Have ejes af Henrik Brunholm og omtaler sig selv som en lokal virksomhed med et team af 20 mand med vidt forskellig erfaring. Indehaveren selv er udlært traktormekaniker og overtog forretningen i 2011 efter at havde været ansat i firmaet.

rich-media-4
Det er blandt andet Serie 3, som forhandleren vil have fokus på. Foto: Moni Worldwide.