Lyt til artiklen:

Deutz-Fahr-kunder får obligatorisk garantipakke med i handlen

00:00
Hastighed: ???x
01:45

Abonnementsartikel

Fremover vil der automatisk følge en ekstra garanti med fabriksnye Deutz-Fahr i Danmark.

Den nye ekstra garanti dækker tre år eller ind til 2.500 timer alt efter, hvad der kommer først og omfatter en meget lang række komponenter.

Det er Henrik Hansen, direktør for den danske importør MONI Worldwide, der har forhandlet garantien på plads med det uafhængige selskab, der står bag garantien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har været igennem en meget konstruktiv proces med både dem og vores forhandlere. Alle parter har villet have det her til at lykkes, og jeg er stolt over, at vi nu kan give kunderne endnu mere tryghed i maskinbudgettet med vores ekstra TractorCare garanti her i Danmark.

Garantien er fremover en del af prisen på alle Deutz-Fahr i Danmark. Nogle vil nok spørge, om man så kan få en lavere indkøbspris ved at vælge den ekstra garanti fra? Hertil svarer Henrik Hansen:

- Nej, vi har i samråd med vores forhandlere besluttet, at forsikringen så at sige er obligatorisk. Alle får glæde af den, og vores forhandlere skal ikke til at diskutere for eller imod i forbindelse med en handel, lyder det fra direktøren.

Henrik Hansen ser muligheden for at etablere et samarbejde om tre års TractorCare som en anerkendelse af det store arbejde MONI Worldwide og de danske forhandlere har ydet, siden man i fællesskab påbegyndte arbejdet med at bringe Deutz-Fahr tilbage på det danske marked.

- Markedsandelen for Deutz-Fahr i Danmark er øget markant takket være en fair prissætning og dedikeret salgsarbejde af forhandlerne. Den rejse vil forskellige samarbejdspartnere gerne med på, hvilket TractorCare er et tydeligt bevis på, siger Henrik Hansen.