Lyt til artiklen:

Sådan hjælper du krigens ofre - webinar med Tom Axelgaard

00:00
Hastighed: ???x
03:21

Der er landet over rigtig mange initiativer i gang for at hjælpe nødstedte ofre for krigen i Ukraine, og det er vigtigt, at alle gør, hvad de kan, lyder det fra Tom Axelgaard, der i mange år har boet i Ukraine som leder af Goovalley.

- Det bedste vi kan gøre, det er at hjælpe alt hvad vi kan, fortæller den ukrainske konsul i Danmark Tom Axelgaard fra Vestjylland.

Tom Axelgaard har allerede selv sat gang i en indsamling for at yde nødhjælp til de mange, der er på flugt i Ukraine, men ifølge ham skal det være op til den enkelte, hvordan man vil hjælpe det trængte, ukrainske folk. Men én ting er sikkert: vi kan alle sammen gøre noget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vend ikke russerne ryggen

Og præcis hvordan dine ressourcer og kompetencer bedst kan komme i spil giver Tom Axelgaard sit bud på under video-seancen, og så opfordrer han allerede nu alle til at tage direkte kontakt til de russiske bekendte.

- Rusk op i alle russiske forbindelser I har, og snak med dem; lad være med at vende russerne ryggen, for det er ikke russerne, der gør det her - det er Putin, lyder vurderingen fra Tom Axelgaard.

Vil du høre seneste nyt omkring den alvorlige situation i Ukraine og ukrainsk landbrug kan du tilgå fredagens webinar via nedenstående link fra fredag formiddag klokken 11.00.

Link til deltagelse i mødet om hjælp til Ukraine den 4. marts klokken 11.00

Farmbrella Group har taget initiativ til "Sådan hjælper du krigens ofre" og Jakob Tilma, journalist på Maskinbladet, er facilitator på videoseancen.