Abonnementsartikel

Landbrugets fælles vidensbank, LandbrugsInfo, kommer nu i en moderniseret og meget mere brugervenlig udgave. Det nye LandbrugsInfo fungerer godt på telefonen, og så er søgefunktionen forbedret.

Danske landmænd og deres rådgivere har døgnet rundt adgang til nyeste viden om alle hjørner af landbruget via LandbrugsInfo, skriver L&F i en pressemeddelelse.

Rådgivere og landmænd bruger flittigt LandbrugsInfo, som dermed er landbrugets mest værdiskabende site. Nu bliver vidensbanken endnu bedre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sådan lyder det fra Seges, som driver LandbrugsInfo, og fylder aktuel, ny viden ind på siden til gavn for landmænd og landbrugsrådgivere.

- Vi glæder os utroligt meget til at give vores viden en helt ny indpakning, som gør det lettere for brugerne at finde præcis det, de har brug for - når de har brug for det. Med LandbrugsInfo gør Seges en forskel for landbruget hver eneste dag - og nu bliver det meget lettere at finde vores viden, siger Ivar Ravn, direktør for Seges Digital.

Sådan vil du opleve det nye

Som bruger vil du opleve, at den enorme videnbase ser helt anderledes ud fra mandag 8. juni. Du vil også hurtigt mærke, at siden har fået en meget bedre søgefunktion.

Samtidig kan du tilpasse LandbrugsInfo til dit helt eget behov og dine ønsker - lidt lige som landmand.dk. Når du laver en personlig profil, får du et personligt site, der giver dig overblik over det indhold, som er relevant for dig. Hvis du også tilmelder dig nyhedsbrevet, er du sikker på, at du aldrig går glip af vigtig viden, skriver L&F i pressemeddelelsen.

En anden forbedring, som mange nok vil blive meget glade for, er, at det nye LandbrugsInfo er optimeret til mobilen. Dermed har du adgang til al Seges' viden, også når du er i marken eller stalden.