Lyt til artiklen:

Seges vinder priser for video og podcast

00:00
Hastighed: ???x
01:36

Der var prisregn over Seges Innovation forleden, da foreningen Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister afholdt sin årlige prisuddeling for landets bedste medieproduktioner inden for landbrug.

Hovedprisen gik til Seges Innovations Christian Rathcke Tegllund, der vandt for videoen "Effekt af god græsning - sommer". I videoen fortæller eksperten Anne Eskildsen om, hvordan landmænd med græssende kvæg og heste på naturarealer kan give biodiversiteten et boost.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
F.v. Søs Lindeborg Pedersen vinder af audio podcast kategorien i Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister's (DFLJ) journalistkonkurrence 2022 og Frederik Thalbitzer, formand for DFLJ. Foto: Claus Haagensen.

Den sommerlige video modtog også prisen for årets bedste tv/video-produktion. Desuden modtog SEGES Innovations Søs Lindeborg Pedersen prisen for årets bedste podcast for podcasten "CO2-afgift på landbruget". Podcasten er lavet i samarbejde med Landbrug & Fødevarers Sektor for Gris og zoomer ind på, hvad der er op og ned i den aktuelle debat om en CO2-afgift på landbruget.

Hos afdelingschef for Marketing & Fagkommunikation Susanne Ejby Hansen fra SEGES Innovation er der stor glæde:

- I SEGES Innovation arbejder vi intensivt med at nytænke og professionalisere vores kommunikation, så eksperternes faglige viden i bedst mulig grad kommer ud at virke hos landmændene. Her er tv-mediet og podcastmediet effektive kanaler, og jeg er stolt over, at vi gik hjem fra prisuddelingen med intet mindre end tre priser, siger Susanne Ejby Hansen.

De resterende to priser ved generalforsamlingen blev vundet af Maskinbladets Esben Henneberg Nielsen og Jørgen Ahler. Produktionerne, de vandt for, kan ses i nedenstående links.

Hæder til to af Maskinbladets journalister

Se også:

Hæder til to af Maskinbladets journalister

Kom med bag facaden hos det nordjyske verdensbrand

Se også:

Kom med bag facaden hos det nordjyske verdensbrand

Rousthøje frilægger altid og sparer dyr tørring

Se også:

Rousthøje frilægger altid og sparer dyr tørring