Abonnementsartikel

Fendt-specialisten tager nu minilæssere ind i programmet.

TBS er Fendt-specialist og har en markant position indenfor salg og service af Fendt Full-Line. Derudover har firmaet kun sluppet få omhyggeligt udvalgte redskabsbrands gennem nåleøjet. - Vores afdelingen i Holstebro har tradition for at servicere landmænd af alle typer, maskinstationer og områdets mange entreprenører. Den bredde kundegruppe har haft stor betydning for at tage minilæssere ind i programmet og valget af Gehl som leverandør. De gule læssere fås både i knæk- og skridstyrede modeller og i mange hk-klasser, så vi forventer os meget af forhandlingen, fortæller administrerende direktør Jan Garder.

Med minilæsserne fra Gehl mener TBS Holstebro at have fundet en meget solid minilæsser med et godt service set-up bagved, så områdets to TBS-sælgere Thomas Lilleholt og Steffen Düring håber på, at kunderne i det nordvestlige Jylland vil tage godt imod Gehls minilæssere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har aftalt at have nogle forskellige modeller til landbrug, entreprenører, anlægsgartnere osv. stående i udstillingen i Holstebro, så vi nemt kan gennemgå produktfordele og forskelle for kunderne, fortæller de. Hvis man har lyst til en prøvetur, er de også villige til at udlevere nøglerne.

Gehl-minilæssere er produceret i USA. Programmet spænder bredt fra de helt små læssere, der med arbejdsbredde ned til 86 cm kan komme ind alle vegne, til store læssere som løfter 3.500 kg og rækker op til 5 meter. Den danske importør er Stenderup A/S. Her er salgschef for Gehl Henrik Lund naturligvis glad for det nye samarbejde.

- Med TBS Holstebro får vi en stærk forhandler og servicepartner i området, som kan give Gehl den markedsandel, mærket fortjener, siger Henrik Lund.