Lyt til artiklen:

Sønderup får importen af Cast minilæssere

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Abonnementsartikel

Der har været skiftedag på importen af Cast minilæssere i Danmark. Henrik A. Fog har givet stafetten videre til Sønderup Maskinhandel A/S.

Efter aftale med Cast Group og Henrik A. Fog skal Sønderup Maskinhandel fremover markedsføre Cast maskinerne i Danmark, skriver Sønderup Maskinhandel i en pressemeddelelse.

Henrik A. Fog fortsætter som forhandler og servicepartner for Cast maskinerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Karsten Fog fortæller, man har haft Cast i nogle år nu, og har konstateret, at det ikke passer til virksomhedens øvrige import strategi.

- Sønderup Maskinhandel A/S ansatte for godt et år siden Mr. Minilæsser i Danmark Tommy Kærgaard, så vi tænkte om ikke det var noget for dem, fortæller Karsten Fog.

Tommy har stor erfaring med minilæssere på det Danske marked.

Sønderup Maskinhandel A/S overtager lageret af maskiner og reservedele.

- Vi glæder os helt vildt til at komme i gang, fortæller Ole Hosbond fra Sønderup Maskinhandel A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har igennem længere tid haft ønsket om et minilæsser program. Vi har valgt Cast maskinerne da de har et rigtigt godt program af minilæssere samt WorkyQuads der passer godt til det Danske marked.

Tommy Kærgaard fra Sønderup Maskinhandel A/S fremhæver specielt den høje kvalitet samt komfort på Cast maskinerne. Specielt er han meget imponeret over at der ikke er noget plastik afskærmning udvendig på maskinerne, alle skærme samt afskærmning er lavet i kraftigt metal, så det kan holde til at blive brugt.

Hos Sønderup Maskinhandel A/S er Tommy, Dennis og Ole er klar til at fortælle mere om Cast maskinerne.