Den første Krampe-vogn er allerede leveret og klar til fremvisning hos Lyngfeldt.

- Lyngfeldt er en forhandler med stor erfaring og en professionel tilgang til salg og servicering af maskiner, og det, kombineret med deres solide forankring i det østjyske, gør at vi er sikre på at Lyngfeldt er den rigtige samarbejdspartner for os, siger Kenneth Brønner, eksportansvarlig Krampe Fahrzeugbau GmbH.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har valgt at indgå i et samarbejde med Krampe, fordi kvaliteten på produkterne er helt i top. Vi har for år tilbage solgt enkelte vogne fra Krampe, og der har ikke været noget som helst at udsætte på driften af disse, siger Mikael Lindskjold, Lyngfeldt A/S.

Driftsstabile produkter.

Hele servicebackupen omkring mærket Krampe, sikrer hurtige og effektive løsninger, hvis der eventuelt skulle opstå udfordringer blandt andet det, at Krampe tilbyder tre års garanti på vognene fortæller lidt om troen og kvaliteten på produktet. Kvalitet, backup og driftsikkerhed, matcher til fulde vores øvrige maskinprogram i Lyngfeldt A/S, siger Mikael Lindskjold.

- Vi ser frem til at levere optimale løsninger til vores kunder i samarbejde med en proffesionel og kompetent leverandør. Blandt andet kan nævnes tipvogne, kroghejsevogne, entreprenørvogne og båndaflæsservogne, siger han.

Sortimentet spænder fra 8 til 34 tons kapacitet.