Det danske avlsselskab Danish Pig Genetics har valgt at ansætte Sanne Baden som teknisk supporter. I rollen skal Sanne Baden sikre, at svineproducenter i ind- og udland får det bedste resultat af det genetiske avlsmateriale ved at yde teknisk og videnskabelig support, skriver Danish Pig Genetics i en pressemeddelelse.

Lars Dall, administrerende direktør i Danish Pig Genetics, udtaler følgende om ansættelsen;

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det genetiske avlsmateriale i Danish Pig Genetics er blandt det mest effektive og har en me-get høj produktionsøkonomi. Vi oplever et behov fra mange af vores kunder om at kunne få den nødvendige support i forhold til købsovervejelser eller i forbindelse med indkøringen af de genetiske avlsdyr. Som avlsselskab vil vi sikre os, at kunderne får den fulde værdi af genetikken, og derfor styrker vi nu vores interne ressourcer i afdelingen for teknisk support. Med Sanne Baden får vi en erfaring og kompetent profil, der har den nødvendige viden til at understøtte vores kunders forretning, siger Lars Dall.

International og kommerciel erfaring

Sanne Baden har arbejdet i landbrugssektoren i ind- og udland siden 1993. Hun har boet i Eng-land over flere omgange, hvor hun blandt andet har ageret produktionsrådgiver for Bacton Pigs og fungeret som teknisk service manager ved PIC indenfor svinegenetik i fire år med ansvar for England, Irland og Sydafrika. Senest har hun koordineret opsætning af 2000 søer på friland i Skotland.

Samtidig har hun stor erfaring med formidling af faglig indsigt og problemstillinger, da hun gennem flere perioder har undervist både danske og udenlandske elever på Jordbrugsakademiet i Aarhus, skriver Danish Pig Genetics i pressemeddelelsen.