Lyt til artiklen:

International købmand runder milepæl

00:00
Hastighed: ???x
01:53

For præcis 25 år siden trådte en ung Henrik Stilund ind af døren hos det hedengangne grovvareselskab KFK. Her viste han sig hurtigt som en stor kapacitet med analytisk tæft, flid og overblik.

Da KFK i 2002 blev opløst, fulgte Henrik Stilund med til Danish Agro. Her steg han også hurtigt i graderne, og i 2012 blev han direktør i Danish Agro med ansvar for international handel med afgrøder, råvarer m.v.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden er koncernens internationale grovvareaktiviteter vokset betydeligt, og i 2022 omsatte forretningsområdet Agribusiness International for 33 mia. kr., hvilket er næsten tre gange så meget som for 10 år siden.

I sit 25 års virke i Danish Agro koncernen har Henrik Stilund været en central figur i opbygningen af en stærk handels- og indkøbsfunktion, og som medlem af koncernledelsen og direktionen er han vigtig i eksekveringen af koncernens strategi.

- Henrik har haft en enorm betydning for Danish Agros positive udvikling og succes. Han har i årenes løb påtaget sig adskillige udfordrende opgaver, som han altid har løst med stort gåpåmod. I dag binder han på imponerende vis tingene sammen i vores internationale grovvareaktiviteter, siger Henning Haahr, koncernchef i Danish Agro, i en pressemeddelelse.

Henrik Stilund bor i Nykøbing Falster med sin kone Janne og deres to døtre. I sin fritid nyder han at bruge tid med familien og kaste sig ud i gør-det-selv projekter.

Jubilæet bliver markeret internt i januar 2024.