Tidligere på året overtog LMO det nordjyske revisionsselskab Nordland Revision i Østervrå. Selskabet hedder i dag LMO Nordland, og her er Charlotte Frederiksen netop tiltrådt som ny planteavlsrådgiver.

Formålet er at være til stede i Nordjylland på alle driftsgrene og skabe alternativer til de nordjyske landmænds rådgivning, skriver LMO i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er nu for alvor etableret i Nordjylland, og vi oplever, at de nordjyske landmænd er interesserede i det alternativ, LMO kan tilbyde dem. For os er det en naturlig beslutning at øge vores kompetencer og få flere kyndige folk med om bord, så vi kan rådgive kunderne bedst muligt både nu og i fremtiden, siger Jan Winther, adm. direktør i LMO, og uddyber, at denne medarbejderudvidelse ikke bliver den sidste nord for Limfjorden.

- Som led i overtagelsen har begge parter arbejdet på at lære hinanden at kende, samkøre IT-systemer og at få organisationen på plads. Nu er vi oppe i gear og er derfor klar til den første udvidelse af de forskellige driftsgrene, og vi har konkrete planer om at udvide yderligere i medarbejderstaben i LMO Nordland med målet om at blive et full-line rådgivningsselskab i nord.

Charlotte Frederiksen har været planteavlskonsulent siden 2007, hvor hun startede hos LandboNord og blev både teamleder og souschef.