Abonnementsartikel

Danish Pig Genetics har ansat en ny chef for teknisk afdeling og en teknisk konsulent.

Tore Buhrkall har de seneste 12 år været driftsleder hos Sandager Skovgaard Genetics. Nu skifter han sin titel som driftsleder ud med chef for teknisk afdeling, når han 1. september starter hos Danish Pig Genetics.

Det skriver Danish Pig Genetics i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sin rolle som chef for teknisk afdeling skal Tore Buhrkall bidrage med sine stærke kompetencer og erfaring inden for avl og opformering, så virksomhedens genetik bidrager mest muligt til slutbrugere, står der i pressemeddelelsen.

- Jeg kommer til Danish Pig Genetics med en praktisk og operationel viden om svineproduktion. Den viden vil jeg bruge på at tilføre og opgradere ressourcerne, så genetikkens potentialer udnyttes til fulde og bidrager til at skabe de bedste resultater ude i staldene, siger Tore Buhrkall om sit nye arbejde.

Del af vækststrategi

Udover tilføjelsen af Tore Buhrkall til Danish Pig Genetics, har genetikvirksomheden også pr. 1. august ansat Ulla Gam Hansen som teknisk konsulent. Ulla Gam Hansen har en baggrund som salgs- og udviklingskonsulent ved Agrosoft og som svinekonsulent hos LMO.

Ansættelsen af Tore Buhrkall og Ulla Gam Hansen er en del af den vækststrategi, genetikvirksomheden har lagt for at skabe den bedste genetik til den globale svineproduktion, står der i pressemeddelelsen.

- Som avlsselskab vil vi sikre os, at kunderne får den fulde værdi af genetikken, og derfor styrker vi nu vores tekniske afdeling med Tore Buhrkall som chef for teknisk afdeling og Ulla Gam Hansen som teknisk konsulent. Med Tore og Ulla får vi stærke kompetencer ind i virksomheden, der vil bidrage til vores mission om at levere den bedste genetik til den globale svineproduktion. Denne udvidelse af vores tekniske afdeling bidrager med en faglig forståelse for hverdagen og udfordringerne i det operationelle, som virksomheden vil høste stort udbytte af, siger Lars Dall, adm. Direktør i Danish Pig Genetics.