Landmænd søger i stigende grad til landbrugets ejendomsmæglerkæde LandboGruppen, når der skal sælges ejendom.

Sidste år øgede LandboGruppen omsætningen med 30 procent, og det sker efter at ejendomsmæglerkædens salg af ejendomme ligeledes er steget med omkring en tredjedel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er tale om det bedste år nogensinde.

- Bent Holm, direktør LandboGruppen A/S

Det oplyser direktør Bent Holm, LandboGruppen A/S.

- Der er tale om det bedste år nogensinde. Generelt har markedet været i stigning, men også når det gælder vores andel af markedet, er der en pil opad, og vi har konsolideret og udbygget vores centrale placering på markedet for landbrug og fritidsejendomme, siger Bent Holm.

Tæt på markedet

LandboGruppen A/S er landsdækkende med ni kontorer fordelt ud over hele Jylland:

- Vi er tæt på markedet og følger udviklingen nøje. Lige nu er vi kommet godt i gang med 2016, og vi oplever et pænt udbud af store produktionsejendomme i det vestlige og nordlige Jylland. Til gengæld kniber det med udbuddet øst for den jyske motorvej og især på Fyn og øst for Storebælt. Der er tale om regionale forskelle, som nogle gange er historisk betingede, og det er væsentligt at være opmærksom på netop disse regionale og lokale forhold i forbindelse med en ejendomshandel. Vi er fra LandboGruppens side selvfølgelig klar til at svare på spørgsmål og rådgive, hvis der er overvejelser om køb eller salg af landbrug eller fritidsejendom, siger Bent Holm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Generelt er der tale om et pænt udbud af gode produktionsejendomme i store dele af landet. Køberne er måske nok lidt afventende, men de viser tillid til priserne, siger Bent Holm.