Lyt til artiklen:

Land og by mødes til folkemøde i Jels

00:00
Hastighed: ???x
01:24

Landbrugets Folkemøde er denne gang med Landbrug & Fødevarer Syddanmark som arrangør. Det er det fællespolitiske sekretariat, som Sønderjysk Landboforening etablerede med virkning fra den 1. august 2022 sammen med naboforeningerne - Kolding Herreds Landbrugsforening og LandboSyd.

I en pressemeddelelse skriver L&F Syddanmark, at temaet for folkemødet er 'Land & By,' og mødet skal igen afvikles i Jels.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det bliver et program med fokus på landbrugserhvervet, politiske debatter og indlæg samt et område med udstillere, som dels skal være med til at tiltrække landmændene - men dels også andre udenfor erhvervet. Der bliver i udstillingen og i det øvrige program også fokus på forbrugervinklen.

Landbrugets Folkemøde får et større set up

Se også:

Landbrugets Folkemøde får et større set up

Både landmænd og forbrugere vil kunne lade sig inspirere, når Landbrugets Folkemøde afvikles i området ved friluftsscenen i Jels fredag den 8. september.

Det endelige program for arrangementet er tæt på at være på plads. Interesserede udstillere har dog fortsat mulighed for at melde sig til en spændende dag.

Det var Sønderjysk Landboforening, som tog initiativet til det første folkemøde i maj 2022. Nu har SLF fusioneret med naboforeningerne Kolding Herreds Landbrugsforening og LandboSyd.