Abonnementsartikel

En ny opfindelse fra Köckerling skal sikre et mere jævnt resultat, når man har kørt med tallerkenharven.

Henover sommeren kan besøgende på dyrskuerne i Aabenraa, Roskilde, Odense og Herning se frem til at blive mødt af en verdensnyhed fra Köckerling.

Det drejer sig om en ny tilføjelse til virksomhedens bugserede Rebel Classic T tallerkenharve, der har fået monteret en planerplanke. Det, der gør planerplanken særlig, er placeringen på maskinen. Normalt finder man planerplanken foran på harven, men Köckerling har flyttet planerplanken til den bagerste del af maskinen.

- Når planken sidder bagerst, behøver den ikke være så aggressiv, for at skabe et jævnt resultat. Tallerkenerne har gjort en del af arbejdet, inden det bliver planerplankens tur, siger Mikael Nielsen fra Köckerling.

På Köckerlings Vector stubharve er planerplanken også placeret bagerst på maskinen, men når planerplanken skal bruges på tallerkenharven, bliver den hydraulisk justerbar, og det forventes, at den nye udgave af den bugserede Rebel Classic T-tallerkenharven kommer til salg, når den er blevet vist frem på dyrskuerne.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Derudover er det også muligt at købe planerplanken for sig selv, og eftermontere den på en eksisterende Köckerling Classic T-tallerkenharve.