Lyt til artiklen:

Köckerlings Agritechnica-nyheder breder sig

00:00
Hastighed: ???x
03:05

Abonnementsartikel

Köckerling er nu klar med en ni meter version af deres Allrounder Flatline, der skulle have stået på Agritechnica 2022.

Indtil nu er Allrounder Flatline kun tilbudt i arbejdsbredderne 6,00 og 7,50 meter, men efterspørgslen efter større arbejdsbredder er ført til udviklingen af ​​Allrounder Flatline 900, skriver Köckerling i en pressemeddelelse.

Allrounderen Flatline 900 er udstyret med fire massive støttehjul forrest, og en dobbelt STS-rulle, til kontrol af arbejdsdybden på især meget lave jorder. Arbejdsdybden kan indstilles trinløst hydraulisk fra traktorsædet, hvilket betyder at dybden også kan justeres under arbejdet, synlig skala den arbejdsdybden.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

For at sikre samme arbejdsdybde over hele maskinens arbejdsbredde er Allrounder Flatline 900 udstyret med en konturjustering, hvor sidedelene på Flatline 900 kan bevæge sig op til 4° over og under terræn.

De 69 harvetænder er fordelt på seks buller, og har en meget smal tandafstand på kun 130 mm. Köckerling hævder at der tilstrækkelig passage rundt om hver tand, så selv store mængder organiske rester også kan indarbejdes optimalt.

En anden speciel egenskab er den fremragende udjævning af den bearbejdede overflade, da jorden bliver i maskinen i lang tid, blandes godt med organisk materiale og derefter fordeles optimalt.

Allrounder Flatline 900 er udstyret med dobbeltfjedrede tænder som standard, hvilket også er nyt. Dette sikrer overholdelse af den indstillede arbejdsdybde og giver tanden endnu større stabilitet.

Arbejdsopgaverne for Allrounder Flatline 900 strækker sig fra meget øverlig jordbearbejdning, og op til arbejdsdybde på 13 cm. Forskellige spidser fås som ekstraudstyr, såsom de vendbare spidser eller en gåsefodsspids med en skærebredde op til 220 mm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Allrounder Flatline 900 kan tilpasses den enkelte bedrift. For eksempel med en knivtromle, en lamelplanke, sporløsner eller med såmaskinen Speeddrill.

Allrounder Classic

Også Köckerling Allrounder Classic, den liftmonterede såbedsharve, har fået opdateringer til sæson 2022.

Især rammen er blevet redesignet med en lidt anderledes tandplacering og stærkere rammemateriale. Allrounder Classic tilbydes nu med hydraulisk dybdejustering som ekstraudstyr, samt flere små forbedringer.

Allrounderen Classic egner sig til nedmuldning af eftergrøder, klargøring af såbedet i foråret, stubharvning, mekanisk ukrudtsbekæmpelse om sommeren, til klargøring af såbed om efteråret.

Allrounder Classic gør sig også egnet til økologiske jordbrug, hvor den leveres i en version uden rulle for at kunne udføre målrettet mekanisk ukrudtsbekæmpelse præcist. I dette tilfælde leveres maskinen med store støttehjul, hydraulisk justerbar dobbeltharve og gåsefodsspidser på 220 mm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Allrounderen Classic har altid været tilgængelig i en lang række udstyrsmuligheder for at kunne konfigurere maskinen præcist til gårdens krav, for eksempel forskellige valser, efterharver og så videre.

rich-media-5
Den liftmonterede Allrounder Classic har også fået opdateringer til sæson 2022. Pressefoto: Köckerling.