Abonnementsartikel

Administrerende direktør for Grene Danmark A/S, Sean Ammentorp fratræder sin stilling den 1. april 2015 som følge af strukturændringer hos virksomheden.

Som en konsekvens af fusionen med hollandske Kramp Group B.V. i efteråret 2013 er der gennem de seneste måneder arbejdet med den overordnede koncern- og ledelsesstruktur i det fusionerede selskab.

I koncernen er der valgt en regional struktur med to sideordnede direktører, hvilket betyder, at der i Norden vil være en salgsdirektør og logistikdirektør, som samtidig udgør direktionen i Grene Danmark.

Denne strukturændring har medført, at der fremover ikke er et job, der modsvarer nuværende administrerende direktør for Grene Danmark A/S, Sean Ammentorps ambitioner og profil. Der er derfor lavet en gensidig aftale om, at Sean Ammentorp fratræder sin stilling som administrerende direktør for Grene Danmark A/S den 1. april 2015.

I de syv år, hvor Sean Ammentorp har bestridt jobbet som administrerende direktør for Grene Danmark A/S, har selskabet været i en god udvikling og opnået flotte resultater.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Tidligere medlem af direktionen hos Kramp Group, Steffen Schütze, har midlertidig overtaget jobbet som nordisk salgsdirektør, mens der samtidig arbejdes på en langsigtet løsning. Processen med at finde den fremtidige logistikdirektør vil blive iværksat snarest.