Skjern-virksomheden Grene Danmark høster nu frugterne af fusionen med den hollandske grossist Kramp i 2013 og har ansat nyt ledelsesteam.

- Fusionen gør os til Europas største grossist med et net af lagre med produkter, som kan hentes på tværs af Europa. Det betyder flere valgmuligheder for vores kunder og større bredde i produktsortimentet, fortæller Birgitte Kloster, nordisk logistikdirektør i Grene koncernen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hun udgør sammen med netop tiltrådte salgsdirektør Allan Pedersen den nye ledelse i Grene Danmark.

- Det er vores opgave at sikre og udvikle forretningen i Danmark. Nu har vi synergien med Kramp i ryggen, så vi har alle forudsætninger for at skabe vækst og forhåbentlig flere arbejdspladser, siger Allan Pedersen, der kommer fra en stilling som salgsdirektør i Sanistål.

Styrkelse i Danmark

I tiden efter fusionen, har mange stillet spørgsmål til den fremtidige udvikling for Grene Danmark.

- I dag er vi en del af en stærk global virksomhed, der har samme værdier som os. Konkret betyder det, at vi kan forsætte med at yde markedsledende service og at vi på få år har mangedoblet sortimentet til nu over 700.000 varenumre, siger Allan Pedersen, mens Birgitte Kloster supplerer;

- Fusionen med Kramp har aldrig været tænkt som et nedskæringsprojekt. Som en del af Europas største reservedelsgrossist, så er Grene Danmark fortsat stærk på logistik, kompetencer og service, så vi ikke blot bevarer arbejdspladser, men arbejder på vækst og udvidelser i norden med base i Danmark, fastslår hun.