Grene ser frem til at komme på Agromek med ambitionen om at få en dialog med den enkelte landmand om muligheder, og lidt mindre fokus på enkelte produkter.

- Under overskriften "Tæt på dig og fremtiden" vil vi gøre noget helt anderledes denne gang. Vi lader produkterne træde lidt i baggrunden til fordel for en snak om, hvad der kan gøre landmandens hverdag nemmere, siger Jan Bjerg, salgschef hos Grene.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Grene har på Agromek opdelt standen i fire temaer: Onlinehandel, Retail, Brands og Fremtiden.

Både lokal og online

Inden for onlinehandel tager Grene til Agromek med budskabet om, at styrke og udbygge det danske varelager.

- Landmanden er i et erhverv, hvor alting bliver lidt mere kompliceret for hvert år. Derfor er det vores mål at gøre tingene mere enkle. Det kan vi for eksempel gøre med Grenes onlineplatform, der giver adgang til 800.000 varenumre, hvor over 70.000 ligger på lager i Danmark. Med andre ord har vi de reservedele, der gør at driften kan fortsætte uforstyrret, vurderer Jan Bjerg

Normalt er det en selvmodsigelse, at man bestiller sine varer på internettet og så samtidig støtter den lokale butik og det lokale næringsliv.

- Hos Grene er de lokale forhandlere vores samarbejdspartnere. Derfor handler du altså stadig lokalt, selvom du går online og bestiller dine varer direkte hos Grene, når du har tid. Det er dit valg, om du går direkte til lokale forhandlere eller bestiller over nettet. Det er altså ikke et enten eller men et både og. Og du får stadig fakturaen fra din lokale forhandler, forklarer Jan Bjerg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kvalitet og fremtid

Under temaet Brands stiller Grene op med en præsentation af stadig flere mærkevarer, som sikrer kvalitet og genkendelighed.

- Der bliver ikke så mange produkter at røre ved, men meget at snakke om. Vi har rigtig mange brands hos Grene. Det betyder både bredde og dybde, og frem for alt, at de produkter, man som landmand skal bruge, er tilgængelige, så han skal bruge så lidt tid som muligt på at finde frem til de rigtige produkter, fastslår Jan Bjerg.

Han opfordrer samtidig også forhandlere til at kigge forbi standen til en snak om Tæt på fremtiden. Og netop fremtiden er det sidste hjørne på standen, hvor Grene giver nogle bud på, hvad fremtiden kommer til at bringe.

- Vi er klar til at snakke teknologi og om alt fra droner til 3D-print. Vi har ingen krystalkugle med, men for eksempel en traktor, som du kan scanne og lynhurtig få et bud på hvilke reservedele, der passer på netop din traktor.

- Frem for alt glæder vi os rigtig meget til at komme på Agromek og møde vores kunder. Jeg håber, at rigtig mange vil kigge forbi vores stand, opfordrer Jan Bjerg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fem stjerner

Grene kommer til Agromek med fem stjernenyheder, heraf fire enkeltstjernede og en enkelt to-stjernet nyhed for et nyt sikkerhedssystem til buskryddere.

En ny universal beskyttelsesskærm til buskryddere beskytter omgivelserne mod grenstumper og sten, der ellers kan komme som projektiler og ramme for eksempel glasfacader, biler eller personer i nærheden. Click'Protect hedder skærmen, som er universal og passer til langt de fleste mærker og modeller. Beskyttelsesskærmen på- og afmonteres let med ét klik, når først de medfølgende beslag er monteret på buskrydderens rigrør. Click'Protect gør det muligt at kunne klippe helt til kant, da den ene side kan slås op.

Udvidet hegnsprogram

Farma er Grenes eget brand inden for hegnsartikler, der kombinerer kvalitet med en skarp pris. Farma serien består af ledhåndtag, polywire, polyreb, polytape og isolatorer, og er netop blevet udvidet med bl.andt andet hegnsbatterier, hegnstestere, plastpæle, jordkabler, trådsamlere, HT hegnstråd, jordspyd og trådvinder. Dermed er Farma nu et mere komplet hegnsprogram, og det har udløst en nyhedsstjerne.

Hydrauliske topstænger

Grene har nu en ny kraftig serie af hydraulisk topstænger fra norske Songe. Serien af topstænger er til nyere traktorer med over 250 hestekræfter og kan fås i to forskellige længder, 730 mm og 830 millimeter med forskellige indfæstninger. Det har også udløst en nyhedsstjerne.

GoPart traktorsæder

GoPart er Grenes eget mærke i traktorsæder, hvor der nu er introduceret en ny serie, som har fået en nyhedsstjerne. GoPart sæder fås i et bredt udvalg fra simple, faste sæder til modeller med mekanisk affjedring og luftaffjedring. Sæderne fås med justerbar ryg og armlæn. Grene betegner selv GoPart traktorsæderne som et prisstærkt alternativ til andre traktorsæder med god kvalitet og komfort.