Abonnementsartikel

John Deere har udråbt Michelin til Årets Leverandør og Årets Partner-leverandør.

Michelin Gruppens enheder for landbrugs- og industrimaskiner er blevet udnævnt til Årets leverandør og årets Partner-leverandør 2014 i John Deeres program Achieving Excellence.

Niveauet Partner er John Deeres højeste ranking af leverandører.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Leverandører, som deltager i programmet Achieving Excellence, vurderes hvert år i vigtige kategorier som kvalitet, økonomi og budgethåndtering, levering, teknisk support og forskellige mål for tilgængelighed.

John Deere Supply Management startede programmet i 1991 for at give leverandører en vurdering og feedback til støtte for løbende forbedringer.

Derudover har John Deere tildelt Michelin Tweel Technologies sin innovationspris 2014 for Michelin X Tweel Turf Prisen går til et udvalgt gruppe af leverandører, som viser fornyelse af produkter eller serviceydelser, de tilbyder John Deere. Prisen er baseret på fire faktorer:

Kreativitet, Gennemførlighed, Samarbejde og Indvirkning på slutresultatet.

John Deere skabte innovationsprisen til leverandører i 2010 for at støtte innovation i virksomhedens leverandørbase og for at anerkende leverandører, som tænker kreativt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I 2014 annoncerede Michelin et eksklusivt partnerskab med John Deere om at udstyre deres serie af professionelle græsslåmaskiner, Ztraktm 900, med det banebrydende luftløse hjul Michelin X Tweel Turf, som afløser for standarddæk i dimensionen 24x12x12.