Abonnementsartikel

McCormick præsenterede på Eima 2014 tre nye modeller i X6 serien, som er udstyret med en egenproduceret trinløs CVT-transmission.

Maskinbladet, Italien

På Agritechnica 2013 løftede McCormick sløret for de første trinløse traktorer fra den italienske producent. Traktorserien hedder X7 og omfatter seks modeller fra 143 til 188 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På Eima viste McCormick også en ny X6-serie med VT Drive, som producenten kalder den trinløse CVT-transmission. Serien omfatter tre modeller med firecylindrede FPT-motorer på henholdsvis 121, 133 og 140 hestekræfter. I modsætning til McCormick X7-serien, som anvender en trinløs ZF transmission, så har McCormick selv stået for udviklingen af VT Drive-transmissionen til X6.

På McCormick X6 VT Drive er akselafstanden forlænget med 90 millimeter i forhold til den nuværende X60-serie.

Ny kabineaffjedring

Ingeniørerne hos Agro Tractors, som producerer McCormick, har udviklet en ny mekanisk kabineaffjedring til X6. Sammen med den uafhængige forhjulsaffjedring fra Carraro øger det komforten både på landevejen og i marken.

Alle VT Drive-modeller er udstyret med den nyeste armlænskontrol fra McCormick. Det indebærer blandt andet, at en række funktioner indstilles og kontrolleres fra en integreret touchskærm på ikke mindre en 12 tommer. Serieproduktionen af den nye VT Drive indledes i løbet af 2015, og i første omgang kommer de med Tier 4 Interim motorer.