Lyt til artiklen:

McCormick opdaterer på komforten

00:00
Hastighed: ???x
01:09

Vi kan næsten sige 'endelig', for McCormick har lyttet til både kunder og mig. Der har været efterspørgsel efter en klar opdatering i deres kabine, og den er netop kommet.

- Det her er bare godt, det kan næsten ikke være bedre. Det er præcis det, vi har efterspurgt; en mere rummelig kabine. Man mærker tydeligt forskellen, når man går fra den gamle kabine til den nye, siger Jakob Kloster Jensen, produktspecialist hos Helms TMT.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Selve rammen er ændret rigtig meget, der er nye skæringer, og det man ligger mest mærke til er, at man nu kan være inde i kabinen, og man har et godt udsyn, som man manglede før. Foto: Esben Henneberg.

Der er tilføjet en ny skærm til musik med Apple CarPlay, et nyt lydsystem fra Alpine, markant bedre udsyn, knapper i stolpen er flyttet ned på siden, døre og vinduer er blevet forstærket, mulighed for luftregulering, nyt design af bagskærme og baglygter samt dejligt store sidespejle.

Læs og se PowerGear testen af X7 serien med small akselafstand i linket herunder, hvor McCormick klart viser, at de er på niveau med de andre mærker og har en helt masse at byde på med både nye og et hav af kendte og gennemtestede komponenter.

McCormick stiller sig stærkt med en snild og stabil traktor

Se også:

McCormick stiller sig stærkt med en snild og stabil traktor