Abonnementsartikel

Brøns Maskinimport har fundet en ny forhandler af Krone-maskiner, efter at samarbejdet med Danatek for nyligt blev afbrudt.

Grønning Smede- og Maskinforretning er blevet Krone-forhandler. Det fortæller indehaver Peter Mejlhede, der især ser frem til atter at kunne præsentere kunderne for nogle pressere, efter at de mistede forhandlingen af Welger, da Lely overtog forhandling og service tilbage i slutningen af 2011.

- Vi glæder os til at komme i gang især med presserne og de store river, siger Peter Mejlhede til Maskinbladet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han fortæller, at de første Krone-maskiner allerede er på vej ud ad butiksdøren.

- Vi er ved at gøre et par snittere klar til Bejstrup Maskinstation, som skal leveres i næste måned, siger Peter Mejlhede, som glæder sig til at kunne præsentere kunderne for det nye sortiment.

Samarbejde med gammel kending

Den nye forhandling af Krone i Grønning få km nord for Skive kommer efter, at samarbejdet mellem Brøns Maskinimport og Danatek A/S i Farsø fra udgangen af februar blev afbrudt.

Sælger hos Brøns Maskinimport Claus Fey fortæller, at man er glad for det nye samarbejde med Grønning Smede- og Maskinforretning. Han fortæller også, at Grønning har indgået et samarbejde med en tidligere ansat hos Danatek.

- Grønning Smede- og Maskinforretning har desuden valgt at starte yderligere samarbejde op med David Dollerup, som er en af de tidligere ansatte ved Danatek. Han har haft stor tilknytning til og har et stort kendskab til Krone, og han servicerer allerede en del af de Krone-maskiner, som kører rundt oppe i det område. Han skal så assistere under Grønning Smede- og Maskinforretning. Han køber reservedele og hjæper med service og bliver vel en form for underforhandler under Grønning, siger Claus Fey.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Claus Fey glæder sig over igen at få en forhandler, som er tæt på kunderne.

- Der er et stort marked for græsprodukter i området, og vi mener, at Grønning har gode muligheder for at få det her bygget op i samarbejde med David, så vi kan komme til at stå stærkere og servicere de forhenværende kunder og forhåbentligt også få fat i nogle nye kunder, afslutter han.