Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Fra montør i Kuwait til salgschef hos Scantruck

27. jan. 2023 | Indrykket af Scantruck A/S

Claus Bjerregaard har rundet 25 år i firmaet og været med til at øge omsætningen med en milliard

Del artiklen:

Salgschef Claus Bjerregaard har taget hul på 2023 med at runde sine første 25 år hos Scantruck A/S. Og dermed et jubilæum, der har bragt ham fra Skive til Mellemøsten og tilbage til Skive, hvor han har været med til at bringe Scantruck A/S helt i front som Danmarks største maskinfirma med en omsætning en milliard kroner højere, end for 25 år siden.

Det hele startede i Thy, og 53-årige Claus Bjerregaard er fortsat Thybo med stort T. Første station i karrieren var Sydthy Maskin Center i Hurup, hvor han var traktormekaniker i små syv år. Herfra gik turen til Midtjysk Traktorlager i Linå ved Silkeborg, hvor han var montør, indtil han den 1. januar 1998 gjorde sin entré som montør i Aarhus-området for Scantruck.

Efter nogle år skiftede han Aarhus ud med Mellemøsten, hvor Scantruck fik gang i salg af maskiner. Det krævede teknisk ekspertise i området, og Claus Bjerregaard fløj med et læs maskiner til Kuwait, hvor han boede og virkede som montør og teknisk support for Scantruck i først ét år fast og derefter delvist de næste  seks år.


Produktchef og salgschef

Under opholdet i Mellemøsten havde Claus Bjerregaard fået næse for at sælge maskiner, og det fortsatte han med, efter at være vendt hjem til Danmark. I 2008 blev han produktchef for det ene af Scantrucks helt store brands, de franske Manitou-teleskoplæssere. I 2017 fulgte udnævnelsen til salgschef for Scantruck, hvor Claus Bjerregaard i dag har et halvt hundrede folk under sig i salgsafdelingen.

Når Claus Bjerregaard ikke er travlt beskæftiget i spidsen for sit salgsteam hos Scantruck, er han først og fremmest familiemand. Men den inkarnerede thybo har slået sig ned i Sabro ved Aarhus, og det smitter af på en del af fritiden. Han er 100 procent AGF-mand og ser alle “de hviie”s kampe.


Billedtekster:

1. Salgschef Claus Bjerregaard – 25 års jubilæum hos Scantruck A/S.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter