Abonnementsartikel

John Deere har netop for ottende gang i træk offentliggjort et kvartalsresultat, der sætter rekord

John Deeres overskud i selskabets andet kvartal, der sluttede den 30. april, rundede en milliard dollar og satte dermed rekord for ottende kvartal i træk.

Resultatet blev 1,056 milliarder dollar mod 0,904 milliarder dollar i tilsvarende kvartal i 2011.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det får nu selskabet til at opskrive forventningerne til det samlede årsresultat, som nu forventes at blive 3,35 milliarder dollar.

Halvårsresultatet er 1,6 milliarder dollar mod 1,4 milliarder dollar året før.

Rekordresultaterne er opnået på baggrund af en betydelig vækst i salget, som både på kvartalsbasis og halvårsbasis er steget med 12 procent.

Salget i første halvår udgjorde 16,775 milliarder dollar, hvoraf andet kvartal alene tegnede sig for et salg på 10 milliarder dollar.

Særk økonomi i landbruget

- John Deere er godt på vej til at opnå et enestående årsresultat efter nu at have aflagt otte kvartalsregnskaber i træk med rekord-resultat hver gang, siger John Deeres topchef, Samuel R. Allen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han siger, at selskabets resultater afspejler positive vilkår å det globale landbrugsmarked, som fortsætter med at vise en imponerende styrke og vedholdenhed.

- I hele verden får John Deere nye kunder, som tager imod vores mange innovative produkter med stor begejstring, siger Samuel R. Allen.

Han noterer sig desuden, at John Deere har succes med selskabets nye, store produktlanceringer med avancerede løsninger til at nedbringe motoremission.

- Og imens øger vi vores globale markedsposition.

- John Deere udnytter succesfuldt tidens stærke landbrugsøkonomi og imødekommer verdens stigende behov for produktive maskiner, siger han i forbindelse med offentliggørelsen af rekordresultatet.