Lyt til artiklen:

Ny fremgang med stærke salgstal i tredje kvartal hos John Deere-selskab

00:00
Hastighed: ???x
01:47

Selskabet bag John Deere, Deere & Company, er godt på vej til at lande endnu et ekseptionelt godt år, når det kommer til omsætning og indtjening.

I kvartalsregnskabet for tredje kvartal, der sluttede den 30. juli, viser det sig, at selskabet hævede det verdensomspændende salg med 12 procent til 15,8 milliarder dollars. Samlet set er omsætningen for de første tre kvartaler nu steget med 24 procent til 45,8 milliarder dollars. Nettosalget var 41,8 milliarder dollars mod 33,6 milliarder dollars i samme periode sidste år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Deere er godt på vej til endnu et år med fremragende præstationer som følge af positive forhold for både landbrug og byggeriet, samt det ukuelige engagement fra Deere-holdet og vores forhandlere og leverandører, siger John May, koncerndirektør for Deere & Company i en selskabsmeddelelse.

- Markedsforholdene ventes fortsat af understøtte solid efterspørgsel på vores udstyr. Dette underbygges af en allerede stærk ordrebog, lyder det blandt andet fra topchefen.

I sin guidance til børsen i New York anfører Deere & Company, at man venter nu en samlet bundlinje for hele året på mellem 9,75 og 10 milliarder dollars.

Ved indgangen til finansåret meldte hovedkvarteret i Moline, Illinois, at man forventede at lægge en milliard oven i resultatet fra sidste år og lande i niveauet 8,0-8,5 milliarder dollars.