For en uge siden rykkede Deutz-Fahr-traktorerne ind hos Suldrup Maskinforretning A/S. Nu følger fuldfodervognene fra RMH efter. Begge mærker distribueres af HCP Danmark A/S.

- Vi er rigtig glade for at kunne sælge RMH-fuldfoderblandere til vores kunder, hvoraf mange er mælkeproducenter, siger en glad Karsten Nielsen, indehaver af Suldrup Maskinforretning A/S. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forretningen har i mange år serviceret mælkeproducenternes traktorer og redskaber samt monteret og serviceret deres indendørs mekanisering. Man har derfor allerede godt fat i målgruppen for fuldfoderblandere.

RMH har et bredt produktprogram. Trailere fra otte til 45 kubikmeter, stationære blandere i samme størrelse og selvkørende fuldfoderblandere fra 15 til 30 kubikmeter, så der er nok at vælge imellem for mælkeproducenterne, når de skal have ny fuldfoderblander. Alle RMH’s blandere arbejder med vertikale blandesnegle.

Lokal service

De nye selvkørende RMH modeller får alle kræfterne fra Deutz-motorer.

- Det betyder ikke blot et lavt brændstofforbrug. Det betyder også, at vi allerede har ekspertise i alt, hvad der findes i motorrummet på maskinerne, og at kunderne får lokale service, hvis der bliver behov for det, siger Karsten Nielsen.

Niels B. Nielsen fra HCP Danmark A/S ser frem til samarbejdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er meget vigtigt, at salg følges op af lokal service for mælkeproducenterne. De har brug for deres maskiner og redskaber hver dag året rundt, og så skal servicen bare fungere – og det gør den hos Suldrup Maskinforretning, siger han.