Lyt til artiklen:

Første Krone-pressere er allerede solgt fra ny sjællandsk forhandler

00:00
Hastighed: ???x
01:52

Hos Bøgely Maskinservice har man til sæson 2021 fået en ny forhandling ind på adressen nær Ringsted på Midtsjælland.

- Forhandlingen kom i stand hen over vinteren, og faldt endelig på plads ved årsskiftet, fortæller Kristian Hansen, indehaver af Bøgely Maskinservice, som han grundlagde tilbage i 2012.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden er det gået stærkt med forretningen og i dag er der 11 fastansatte på værkstedet samt seks servicebiler, der dækker et forholdsvis stort område med udgangspunktet fra hjemmeadressen nær Ringsted.

Det handler om opbakning

Bøgely Maskinservice arbejder rigtig meget i reparation af traktorer og maskiner, med stort speciale i Fendt og Case IH-traktorer, hvor blandt andet flere større kommuner er kunder i butikken. Inden for landbruget er man servicepartner for Samson Agro, ligesom man er forhandler af BCS fingerklippere til de mange frøavlere i den østlige del af Danmark.

- Vi er rigtig glade for at kan tilføje Krone-produktprogrammet til vores forretning, og vi har i længere tid jagtet en forhandling, som vil passe godt i vores butik. Det handler først og fremmest om et mærke, hvor vi kan levere en god service til vores kunder, og det kræver et ordentligt bagland med den rette opbakning, og det føler vi, at vi kan få hos Brøns Group. Desuden tiltaler Krone-produkterne os meget, da det henvender sig til det professionelle landbrugssegment, fortæller Kristian Hansen.

Det er også Kristian Hansen selv, som tager sig af salget af Krone-produkterne, og det er lykkes allerede at få solgt fire Krone bigballepressere til kommende høst.

- Vi vil koncentrere os om Krone-pressere, river og skårlæggere. Vi har ikke planer om at gå ind på grovfodermarkedet med finsnittere, fortæller den midtsjællandske maskinhandler, som ser frem til at komme endnu mere igang med Krone-forhandlingen.