De grønne Deutz-Fahr-traktorer er igen på programmet hos Suldrup Maskinforretning.

- Vi var Deutz-Fahr forhandler i otte år, før vi skiftede farve, og selvom det er gået fint, føles det helt godt at blive "grøn” igen, siger indehaver Karsten Nielsen, der allerede servicerer mange Deutz-Fahr-traktorer i området, og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der sker en rivende udvikling med Deutz-Fahr -mærket, som lige er kommet med nye trinløse traktormodeller, nye mejetærskere, en spændende teleskoplæsser og oven i købet har en 440 hestekræfter stortraktor under udvikling, så vi er glade for at genoptage forhandlingen.

Vækst i forretningerne

Salgschef for Same Deutz-Fahr-mærkerne i Danmark, Thomas Birkballe fra HCP Danmark i Krogager, glæder sig også over udviklingen – både inden for Deutz-Fahr og med den nye forhandleraftale med Suldrup Maskinforretning A/S. 

- Karsten Nielsen og hans store team af ansatte har rigtig godt fat i Himmerland, hvor de yder deres kunder en rigtig fin service. Det betyder meget for os, siger Thomas Birkballe.

Suldrup Maskinforretning har udviklet sig meget de seneste år og har cirka 20 ansatte, hvoraf de 16 arbejder med service, som ifølge Karsten Nielsen er altafgørende for maskinforretningens vækst. Den nærmeste fremtid byder på opførelsen af nye bygninger og en forstærket salgsindsats. 

HCP har også fuld fokus på vækst og sætter i 2011 omsætningsrekord. I 2011 er faciliteterne i Krogager blevet moderniseret, og over 1.700 m2 nye bygninger er opført.