Siden begyndelsen af 2011 har Vemas haft et tæt samarbejde med Traktorgården i Give om salg og service af specielt MI-produkter som for eksempel Kuhn. Det samarbejde udbygges nu, og Traktorgården i Give bliver også underforhandler for Vemas, når det drejer sig om Deutz-Fahr-traktorer.

Det betyder i praksis, at Traktorgården fremover vil koncentrere sig om at sælge Deutz-Fahr-traktorer til professionelle landmænd og entreprenører, men også vil sælge redskaber og parkmaskiner som hidtil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forretningen fortsætter med at servicere deres nuværende kunder og de traktormærker, man hidtil har solgt. Forretningen har et stort netværk i branchen og kan skaffe de reservedele, der ikke allerede ligger på lager i Give. 

Med underforhandlingen af Deutz-Fahr kommer der nu nye serviceudfordringer, men det ser alle Traktorgårdens medarbejdere frem til, for dels er man vant til at servicere "alt", dels er det tætte samarbejde med Vemas en fordel med hensyn til reservedelslager, support, mener Eli Skøde Kristensen og sønnen Søren Skøde Kristensen, der sammen driver Traktorgården.