Da det i år er nøjagtig 25 år siden, at de første Cat rendegravere rullede af samlebåndet, har Cat fremstillet 25 specielle jubilæumsmodeller af 444E Series II rendegraveren. Den første af de 25 enheder blev malet i en flot sølvmetal-lakering og kan ses på Caterpillars fabrik i Leicester, England.

Den 25. og sidste eksemplar af jubilæumsmodellerne, der er spækket med udstyr, kan opleves på Agromek 2010, hvor den har fået tre nyhedsstjerner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Føreren af den unikke maskine kommer til at udføre sit job fra et flot lædersæde, og også rattet er betrukket med læder. For at fuldende det elegante look er maskinen udstyret med joysticks af carbon.

Pakket med udstyr

Udvendig er rendegraveren udstyret med ekstra hydraulikudtag foran og udtag til såvel tilt som hammerhydraulik på gravearmen. Maskinen har også hydraulisk sideforskydning af gravearmen og er desuden monteret med ekstra brede Goodyear-dæk.

For at lette hverdagen for føreren er der også monteret centralsmøreranlæg på jubilæumsrendegraveren.

Opdateret model

Tilnavnet Series II dækker over, at Cat 444E er opdateret på flere fronter.

- Hele hydrauliksystemet er blevet optimeret, og samtidig har maskinen fået en ny gravearmen med en bedre geometri, som giver større stabilitet under arbejdet. Udskudsstikket er ligeledes forbedret, og i kabinen har førerkomforten fået endnu et løft, forklarer Jacob Sejer Thomsen, Pon Equipment A/S.