Rendegraveren Case 695 Super R series 3 har fået en gravearm med nyudviklet udskud, der er indbygget ved knækleddet. Den nye konstruktion betyder ifølge den danske importør, Conmac A/S i Lind ved Herning, at der bliver mindre slid på udskuddet og en lavere frihøjde generelt.

Salgschef Kim Damgaard fra Conmac fremhæver også, at hydraulikcylinderen sidder godt beskyttet, hvilket særligt er en fordel ved arbejde under broer og lignende steder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han fremhæver også, at den nye kompakte gravearm er med til at give en lavere transporthøjde, og udskuddet er blevet cirka 70 kg lettere.

- Når udskuddet aktiveres, er det selve rammen, der skydes ud, da udskuddet er indbygget ved knækleddet. Det betyder, at selve det styr, som udskuddet kører i, bliver udsat for mindre slid, da det sidder længst væk fra graveskovlen. Normalt sidder denne del af udskuddet tæt på gravearmen, og bliver derfor lettere udsat for jord og sand, der sætter sig fast i det fedt, der smøres med, siger Kim Damgaard.

Han tilføjer, at Case 695 er forbedret på mange andre punkter. Den har blandt andet fået en ny variabel pumpe, der er med til at give cirka ti procent forbedret brændstoføkonomi. Den er udstyret med 20 tommer hjul, som skal give mindre marktryk. Og den har fået en ny CNH foraksel, ny kraftig Carraro bagaksel og ny Carraro transmission.

- Førerkomforten er også forbedret på flere punkter. Blandt andet med stærkere bremser, og den hydrauliske speed kontrol er nu automatisk styret, og støjniveauet er sænket på grund af den nye variable pumpe, der er mere støjsvag, siger han.