Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Købte teleskoplæsser på Agromek for anden gang

14. dec. 2022 | Indrykket af Scantruck A/S

Sjællandsk gårdejer købte Manitou MLT840-137 PS på messen i 2016 – og så byttede han til den nye MLT841-145 PS+ på messen i år

Del artiklen:

Gårdejer Mogens Feldthusen driver Brandelevgård ved Næstved i et driftsfællesskab med sin bror, og så har han en lidt dyr vane: Når han kommer på Agromek i Herning, køber han en ny Manitou-teleskoplæsser med hjem. I 2016 købte han Brandelevgårds første teleskoplæsser. Indtil da havde han klaret de tunge opgaver med en rendegraver. Forleden var Mogens Feldthusen på Agromek 2022, og så var han en tur omkring Scantrucks stand for at stikke på næven.

Det blev til et reelt håndslag med salgskonsulent Michael Lehnshøj. Så nu skifter han Manitou MLT840-137 PS ud med en funklende ny Manitou MLT841-145 PS+. Samme maskine – bare den nye model.

Mogens Feldthusen var ikke ene om at lade sig frist af varerne hos Scantruck. Maskinfirmaet mødte med både Manitou, Komatsu og Weycor fra den lange liste af importmærker, og det gav resultat i form af adskillige slutsedler.


 Salg i de kompakte

”Vi solgte godt, og en del af maskinerne tilmed direkte på Agromek uden forudgående aftaler. Ikke mindst teleskoplæssere til landbruget var der gang i. Den nye MLT841-145 PS+, som Mogens Feldthusen købte, tegner helt klart til at blive en sællert i stil med sin forgænger”, fortæller markedschef Dennis Faurby.

Også Manitous små kompakte ULM-teleskoplæssere 412 H og 415 H var genstand for mange besøgendes opmærksomhed. ULM står for Ultra Light Manitou. Maskinerne med transportvægt under tre tons og størrelse til en trailer er nemt flytbare mellem flere arbejdssteder. De bejler til både byggebranchen og landbruget, og der blev da også skrevet seks slutsedler alene på ULM-læssere.  

”Det var rart for os alle hos Scantruck at være tilbage på Agromek igen efter den tvungne pause. Jeg fornemmer klart, at holdningen hos de besøgende er den samme. Vi har haft rigtig godt besøg på standen, og det har vel at mærke været af gode kunder”, fortæller markedschef Dennis Faurby.

Næste gang, der kaldes til Agromek, bliver i 2024, hvor udstillingen afvikles fra den 26. til 29. november.


Billedtekster: 

1. Scantruck-salgskonsulent Michael Lehnshøj giver hånd på handlen med Feldthusen junior, Frederik. Til højre Mogens Feldthusen, som også klarede den foregående Manitou-handel på Agromek.

2. Markedschef Dennis Faurby – dejligt at være tilbage på Agromek til positive gæster og godt salg af maskiner.

3. Agromek 2022 blev en god oplevelse for Scantruck, som stort set konstant havde masser af besøgende på standen.

4. Både Weycor og Komatsu var naturligvis også med hos Scantruck.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter