Automatisk oplæsning:

Lars Løkke bekræfter: Der kommer et nyt parti

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen bekræfter i en klumme i B.T., at der kommer et nyt politisk parti

En tur over atlanten gjorde Lars Løkke Rasmussen til en mere afklaret person, hvilket gjorde at han opsagde sit partimedlemsskab efter 40 års tro tjeneste, og stiftede 8. januar "Det Politiske Mødested", der nu har mere end 15.000 medlemmer.

Det skriver Lars Løkke Rasmussen i en klumme på B.T.

Det Politiske Mødested har ved de ugentlige møde haft minimum 2.500 besøgende, og helt op til 7.500 besøg til møderne.

- For sådan en som mig, der år for år har lagt øre til mediernes snak om politikerlede, har det været opløftende at opleve, at danskerne i hvert fald ikke er lede og kede af politik. Der er en længsel efter at komme forbi de hurtige sort-hvide overskrifter og diskutere med nuancer. Også de svære diskussioner, som ikke overlever det offentlige medietryk én dag, før det hele skydes ned, skriver Lars Løkke Rasmussen i sin klumme på B.T.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det har været sjovt, og det skal det blive ved med. Onsdag ansatte vi tidligere folketingsmedlem Jakob Engel-Schmidt som sekretariatschef i mødestedet. Vi mener det alvorligt. Der kommer et NYT parti, der har ambition om at blive en fornuftig, pragmatisk og udogmatisk stemme i den politiske debat, der kan skabe fremdrift og forandringer i et krydsfelt mellem en 'blå blok', der martres af værdipolitikken og en 'rød blok', der hænger fast i et fortidigt syn på individ og stat, fortsætter han i klummen.