Lyt til artiklen:

Varde Maskinstation lukker

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Varde Maskinstation skal ophøre. Det blev besluttet på en ekstraordinær generalforsamling den 21. december 2023 hvor bestyrelsen fik fuld opbakning fra ejerne til at gennemføre salg af Varde Maskinstation, det skriver Maskinstationen i en pressemeddelelse.

- Der er tale om en planlagt lukning af maskinstationen, hvor vi sender alle maskinerne på auktion og derefter sælger bygninger. Det hele sker med klar opbakning fra ejerne og bestyrelsen, fortæller Morten Johansen, direktør og kørselsleder på Varde Maskinstation.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han forklarer, at man ikke føler at det giver mening at føre maskinstationen videre. Det skyldes blandt andet strukturudviklingen i området omkring Varde.

Morten Johansen fortæller samtidigt, at han er overbevist om, at maskinstationens kunder vil blive betjent af de omkringliggende maskinstationer, ligesom langt de fleste medarbejdere allerede har fundet andet arbejde.

- Så det næste vi mangler at få styr på, er de mange maskiner i maskinhusene. Det er Kapow Auktioner, der kommer til at sælge alle maskiner og løsøre fra maskinstationen. De har erfaringen med salg af maskinparker på denne størrelse, fortæller Morten Johansen.

Fra Kapow Auktioner lyder det, at auktionen vil finde sted i februar.

Auktionen bliver online, og maskinerne vil kunne besigtiges på en gennemsynsdag to dage før auktionens afslutning.