Lyt til artiklen:

John Deere åbner styringssystem til blandede flåder

00:00
Hastighed: ???x
01:42

Landmænd og maskinstationer, der arbejder med traktorflåder sammensat af flere mærker, kan nu benytte John Deeres AutoTrac TIM-aktivering til Gen4 Universal-skærme. Det betyder, at styringssystemet AutoTrac kan benyttes på alle traktorer, der er kompatible med AEF-certificeret TIM-styring.

Det skriver John Deere i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye AutoTrac TIM er en supplerende mulighed, som er fuldt integreret. Her er en af fordelene, at der ikke kræves hverken ekstra rat eller styreenheder.

Det er en enkel løsning til landmænd og maskinstationer med blandede flåder, som ønsker at arbejde med et universelt styringssystem. For at kunne arbejde med AutoTrac TIM skal de have en AEF-certificeret Gen4 Universalskærm (4240 eller 4640) med AutoTrac-aktivering og en StarFireTM 6000 eller 7000-antenne.

Flere og flere producenter forbereder deres traktorer til AEF TIM grænsefladen. John Deere åbner sit styringssystem for traktorer fra andre producenter via Isobus.

Når maskinen (uanset mærke) er udstyret med et JDLinkTM modem, kan man trådløst og gratis udveksle data med John Deere Operations Center. Det muliggør opsætning af arbejdsgange samt planlægning, overvågning og analyse af disse via en enkel onlineportal. Det gør også, at kunderne kan benytte funktioner til præcisionslandbrug som f.eks. at oprette tildelingskort. Disse kan herefter sendes direkte til traktorerne i marken ved hjælp af John Deere AutoSetup.